EA-0336.jpg
EA-0261.jpg

Den Boks®

Den Boks® brengt je op een weergaloze manier terug naar de zwoele en verhitte sfeer eigen aan de boksgala’s van weleer.

We schrijven eind jaren twintig, begin jaren dertig. De depressie is volop aan de gang, de drooglegging teistert de Amerikaanse steden, het illegaal gokken en drankverbruik viert hoogtij, de charleston is in de mode. 

Kortom, een historische periode waarin illegale boksgala's volop furore maaken. 

Je gasten worden uitgenodigd om zo'n clandestiene boksmatch bij te wonen. De sfeer van dit event wordt gemaakt door een uitbundige commentator, boksers in kleurige capes, uitgelaten managers en bookmakers die je gasten de kans geven om een gokje te wagen.

De boksers worden gewogen en geven al ruziënd een persconferentie. De referee komt in de ring, de ringpoes maakt zich klaar. De spanning stijgt. Badend in een schitterend decor van licht en opzwepende muziek start de langverwachte “fight of the night”!

Was dat een slag onder de gordel? De referee is partijdig! Met vurige bewoordingen zweept de commentator de menigte op. Wie wordt de winnaar van de match van de eeuw?  

Den Boks is een uniek, avondvullend spektakel met als hoogtepunt een echte boksmatch, gebracht door professionele boksers in een heuse competitiering.

Wil je Den Boks organiseren?

Contacteer ons!

info@murderinc.be of bel 03/860 60 92