Na bijna 30 jaar onafgebroken moorden en duizenden slachtoffers later, besloot eigenaar Luk Matthijs om de fakkel van zijn bedrijf Murder Inc. door te geven aan Event Masters. Murder Inc. is dé referentie op vlak van moorddiners.

Het goede nieuws is dat Event Masters er alles aan doet om de service, de medewerkers en het DNA van Murder Inc. te behouden. Je kan dus op beide oren slapen, terwijl wij je moorddiner verzorgen.

Ook onze ludieke diner animaties blijven behouden.  Dankzij de samenwerking met Event Masters kunnen we er zelfs nog een aantal extra aanbieden.  Neem gerust eens een kijkje op
www.eventmasters.be

Luk Matthijs, de oprichter van Murder Inc, mag je gerust de pionier van de moorddiners noemen. Al sinds 1989 startte hij met deze diners en met meer dan 25 formats is hij tot op vandaag de referentie. Jarenlang organiseerde hij met een team van acteurs de meeste van de events in hun eigen Sint-Jansbergklooster in Zelem, Limburg. Ondanks het feit dat Murder Inc. één van de oudste eventbureaus in België is, kan je de concepten niet als oubollig of achterhaald omschrijven.

De scenario’s blijven van alle tijden en voor iedereen.  Lees hier (contente mensen) de feedback van onze klanten.

Wil je zelf één van onze evenementen organiseren als bedrijf of als locatie? Contacteer Kristien via tel of mail:

+32 3 860 60 92
info@murderinc.be