13560134045_67e3306130_b.jpg
13560050435_655d5bba39_b.jpg
13560026603_1606bf5b65_b.jpg

Graaf de Bellancourt ontvangt®

Een moduleerbare format, die je op maat kan opbouwen op basis van de samenstelling van je team.  

Graaf de Bellancourt, laatste telg uit een oud adellijk geslacht, ontvangt je samen met zijn butler voor een ontspannende namiddag in zijn riant kasteel. Gepassioneerd vertelt hij over de glorierijke geschiedenis van zijn illustere familie en het wedervaren van zijn prachtige eigendom. 

De charmante graaf heeft zeer verscheidene en edele hobby's en stelt je gasten voor hem die middag bij een aantal van deze te vergezellen.

Het pakket activiteiten dat de graaf zal aanbieden kan u zelf samenstellen. Zo kan je  je gasten onder meer laten deelnemen aan een initiatie karabijnschieten, een chocoladefun workshop, een sigaren- en whiskydegustatie, een workshop tafeletiquette, een wijnproeverij, een les visagie, een valkeniersdemonstratie, een salsa-initiatie, een initiatie floretschermen, een escape boks, een les casino spelen, een workshop zilverklei, een initiatie drone vliegen, en nog zoveel meer.

De graaf zet alles op alles om zijn gasten een topmiddag te bezorgen. En de butler zegt u? Die zal het niet nalaten om zelf enthousiast mee te doen.

Wie weet wordt één van de adellijke hobby’s wel de nieuwe passie van één van je gasten!

Wenst u deze format te organiseren in een oud klooster? Vader abt heeft gegarandeerd ook fijne hobby’s. Of liever in een brouwerij? Alles is mogelijk.

Wil je een ontvangst door Graaf De Bellancourt?

Contacteer ons!

info@murderinc.be of bel 03/860 60 92