DSC_9913.JPG
molenaar1.jpg
molenaar 23-9.JPG

Het molenaarsmysterie®

Er gebeuren vreemde dingen op de Gempemolen... Of beter, er zijn vreemde dingen gebeurd... Willy, de molenaar, vindt het hoog tijd dat het oude molenaarsmysterie eindelijk opgelost wordt!

Willy, molenaar van de vijfde generatie, woont samen met zijn vrouw, de joviale Marie-Jeanne en de schuchtere molenaarsknecht Harry in de eeuwenoude Gempemolen.

Willy geeft graag rondleidingen in zijn molen. En Marie-Jeanne zorgt daarbij graag voor een volkse maaltijd, op grootmoeders wijze bereid en geserveerd. Jij bent uitgenodigd op zo’n rondleiding. Maar al van bij aanvang loopt het mis. Harry kreeg precies een slag van de molen. Willy lijkt een molensteen rond zijn nek te dragen. En Marie-Jeanne probeert de molen naar de wind te keren! Feiten komen uit de doofpot piepen en plots wordt de grond te heet onder de voeten van sommigen...

Wat volgt is een avond vol onopgeloste verhalen en duistere geheimen afgewisseld met grappen en grollen. Wees welkom bij Willy en verwacht je aan een mysterieuze en bij momenten hilarische avond!

Wil je het Molenaarsmysterie zelf organiseren?

Contacteer info@murderinc.be of 03/860 60 92