a.jpg
molenaar1.jpg

Het molenaarsmysterie®

Er gebeuren vreemde dingen op de Gempemolen... Of beter, er zijn vreemde dingen gebeurd... Willy, de molenaar, vindt dat het tijd wordt dat het oude molenaarsmysterie eindelijk opgelost wordt!

Willy, molenaar van de vijfde generatie, woont samen met zijn ietwat praatzieke vrouw Marie-Jeanne en de schuchtere molenaarsknecht Harry in de eeuwenoude Gempemolen. Marie-Jeanne zorgt als een moederkloek voor de wereldvreemde Harry, een ongelukkige knaap die sinds zijn 10 jaar "liefdevol" in het molenaarsgezin werd opgenomen.

Willy geeft graag rondleidingen in zijn molen. En Marie-Jeanne zorgt daarbij graag voor een copieuze maaltijd, op grootmoeders wijze bereid. Jij bent genodigd op zo’n rondleiding. Maar al van bij aanvang loopt het mis. Harry heeft precies een slag van de molen gehad. Willy is jullie vergeten, Marie-Jeanne heeft geen potten op het vuur staan, feiten worden in de doofpot gestoken, de grond wordt heet onder de voeten van sommigen...

Wat volgt is en een avond vol onopgeloste verhalen, geheimen, grappen en grollen, in het gezelschap van de bizarre molenaar Willy, kletskous Marie-Jeanne en de meelijwekkende knecht Harry.

Wees Welkom bij Willy en verwacht je aan een mysterieuze en bij momenten vooral hilarische avond!

Wil je het Molenaarsmysterie zelf organiseren?

Contacteer info@murderinc.be of 03/860 60 92