IMG_2268.JPG
1123 Villa-122.jpg
1123 Villa-79.jpg

Villa Zwartgoud

Je gezelschap arriveert op de parking van de prachtige Villa Zwartgoud, zoals de uitnodiging het vroeg: “Ik, Maurice Lycops, tesamen met mijn hofhouding, heb de eer en het genoegen U, als select gezelschap, te inviteren op mijn prachtige Art-Deco Villa Zwartgoud. Uw stiptheid zal ten zeerste op prijs gesteld worden.”

Een verwarde butler opent de deur. Hij weet niets van een feestje. Ben je wel zeker dat je uitgenodigd was op deze dag?Mijnheer Lycops blijkt een excentriek figuur te zijn, die je gasten uiteindelijk dan toch wil ontvangen. Na een aperitiefje in de hal, schuif je aan voor een eerste gerecht in de slaapkamer. De slaapkamer?

Inderdaad! Waarna je gezelschap doorheen de villa wordt geleid voor de volgende gangen van een overheerlijk menu.

Mijnheer Lycops vertelt intussen een eigenzinnige versie van zijn mysterieuze familiegeschiedenis. Maar is deze niet een beetje teveel doorspekt met eigen dichterlijke vrijheid? Doet de butler niet een beetje teveel zijn best om kleine feitjes in de doofpot te houden? Wie is de lieve kleine Eugène? En wat is het geheim van de pauw?

Als muren konden spreken...

Een meeslepend interactief theaterstuk, in een wondermooie locatie, in combinatie ,met exclusief diner: een unieke ervaring waar je gasten nog lang over zullen navertellen

Locatie: dit evenement gaat door in de prachtige Villa Zwartgoud te Heusden-Zolder. Dit prachtige gebouw in Art Deco stijl werd gebouwd in 1924 en bewoond door diverse adellijke en industriële families die aan het roer stonden van de Kempische Steenkoolmijnen. De Art Deco villa met ruime tuin vormt vandaag het unieke kader van een besloten huiskamerrestaurant dat u exclusief kan huren voor uw businessmeetings.