Schrijf je samen met vrienden/familie/collega's in voor Villa Zwartgoud!

Altijd al eens willen deelnemen aan format van Murder Inc? Grijp dan nu je kans en schrijf je voor het schitterende "Welkom op Villa Zwartgoud" ! Op een toplocatie! Jij en je gezelschap zullen namelijk uitgenodigd worden op de prachtige Villa Zwartgoud in Heusden-Zolder. Het interactieve theaterstuk heeft zijn naam dus zeker niet gestolen.

Het meeslepende verhaal begint wanneer een verwarde butler de deur opent van Villa Zwartgoud. Ben je wel zeker dat je uitgenodigd was op deze dag?

De heer des huizes blijkt een excentriek figuur te zijn, die je gasten uiteindelijk dan toch wil ontvangen. Tijdens het diner wordt u door de verschillende kamers van de villa geleid, want na een aperitiefje in de hal, schuif je aan voor een eerste gerecht in de slaapkamer. Ja, de slaapkamer. 

Ondertussen komen er steeds meer geheimzinnige elementen boven water. Jij en je gezelschap willen koste wat het kost te weten komen wat er aan de hand is...

WhatsApp Image 2019-05-22 at 09.11.08 (1).jpeg

DATUM: VRIJDAG 8 NOVEMBER & ZATERDAG 9 NOVEMBER

EXTRA DATA: VRIJDAG 22 NOVEMBER & ZATERDAG 23 NOVEMBER

START: 19u

LOCATIE: VILLA ZWARTGOUD 

Neerjouten 11,

3550 Heusden-Zolder                        

PRIJS: €95 pp
(inclusief: schitterend verhaal door drie professionele acteurs op een toplocatie in combinatie met een aperitiefje, vijf-gangen diner met dranken inbegrepen).

Inschrijven via info@murderinc.be

Ontdek Villa Zwartgoud!

Murder Inc. heeft er een nieuw format bij. Eentje op een toplocatie. Jij en je gezelschap zullen namelijk arriveren op de parking van de prachtige Villa Zwartgoud in Heusden-Zolder. Het interactieve theaterstuk heeft zijn naam dus zeker niet gestolen.

Dit prachtige gebouw in Art Deco stijl werd gebouwd in 1924 en bewoond door diverse adellijke en industriële families die aan het roer stonden van de Kempische Steenkoolmijnen. De Art Deco villa met ruime tuin vormt vandaag het unieke kader van een besloten huiskamerrestaurant dat u exclusief kan huren voor uw privéfeesten of businessmeetings.

Het meeslepende verhaal begint wanneer een verwarde butler de deur opent van Villa Zwartgoud. Ben je wel zeker dat je uitgenodigd was op deze dag? De heer des huizes blijkt een excentriek figuur te zijn, die je gasten uiteindelijk dan toch wil ontvangen. Tijdens het diner wordt u door de verschillende kamers van het huis geleid, want na een aperitiefje in de hal, schuif je aan voor een eerste gerecht in de slaapkamer. De slaapkamer?

Ondertussen houdt de heer des huizes niet op met zijn verhalen over zijn mysterieuze familiegeschiedenis. Maar is deze niet een beetje teveel doorspekt met eigen dichterlijke vrijheid? Doet de butler niet een beetje teveel zijn best om kleine feitjes in de doofpot te houden? Wie is de lieve kleine Eugène? En wat is het geheim van de pauw?

Als muren konden spreken...

Meer info vind je hier.

Interesse in dit gloednieuwe format? Contacteer ons via info@murderinc.be.

 
1123 Villa-116.jpg
 

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal een mooi vervolg. Ook kmo’s krijgen nu de kans om een moorddiner bij te wonen en we lanceren graag meteen al een datum!

Moorddiner_KvMechelen-154.jpg

 Op 9 maart 2018 vond de avant-première van het nieuwe concept plaats. Zo’n 90 gasten woonden de voetbalmoord bij. Een nieuw teambuildingconcept met een unieke samenwerking tussen Event Masters, congresbureau Meet in Mechelen en Tribune M. Bij dit uitzonderlijk theaterstuk volg je een rondleiding bij een stadion naar keuze. Je komt in aanraking met allerlei interessante personages die de rondleiding vervoegen. Plots vindt er een moord plaats en zit je middenin een moordonderzoek. Tijdens het diner ga je samen met de inspecteur op zoek naar de dader. Wie heeft het gedaan? En vooral, waarom?

De samenwerking tussen de verschillende partijen bleek een groot succes. Het feit dat het evenement doorgaat in een voetbalstadion kon op veel complimenten rekenen. Het event scoorde gemiddeld een 9/10 en daarom werd er dan ook beslist om meteen een nieuwe datum aan te kondigen voor toekomstige ‘moorden’.

Kmo’s krijgen de mogelijkheid om met hun bedrijf een tafel van maximum 10 personen te huren op woensdagavond 30 mei. Zo geniet je van een avondje uit met de collega’s en beleef je een spannende avond. Locatie voor deze teambuilding is Resto Martinique, het restaurant van KV Mechelen. Met zicht op het voetbalveld is dit de ideale locatie voor de voetbalmoord. Kostprijs: €1250 excl. BTW per tafel.

Kortom een culinaire avond, waarbij veel spanning en humor op het programma staat!

Inschrijven kan via: https://www.restomartinique.be/reserveer/ of per mail: contact@restomartinique.be of info@eventmasters.be. Het moorddiner gaat door bij voldoende inschrijvingen.

Event Masters vormt moordteam met KV Mechelen

visual.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Event Masters en partners Meet In Mechelen, Tribune M en KV Mechelen vormen samen een moordteam en lanceren op 9 maart 2018 een gloednieuw teambuildingsconcept met als locatie het stadion van KV Mechelen.

Een voetbalmoord zat nog niet in het portfolio van Murder Inc., het bedrijf dat sinds vorig jaar onder Event Masters valt. Maar daar komt nu verandering in. Bij dit concept volg je een rondleiding in het stadion onder leiding van een gids. Je komt er in aanraking met allerlei personages die de rondleiding vervoegen. Tot je plotseling getuige bent van een moord. Tijdens het diner ga je samen met de inspecteur op zoek naar de dader. Wie heeft het gedaan? En vooral, waarom?

Met een select team van genodigden gaat de voetbalmoord op 9 maart in avant-première. Waarom werd er gekozen voor de Stad Mechelen? Het Willebroeks eventbureau heeft een goede relatie met de Stad Mechelen. Op 9 maart organiseert Meet in Mechelen inspiratiedagen voor meeting-en eventplanners waarbij teambuilding centraal staat. De ideale moment voor de lancering van een nieuw concept dus!

Genodigden hebben de mogelijkheid om tijdens de lunch de avant-première van dit nieuwe concept mee te maken in het stadion van KV Mechelen, meer bepaald bij Tribune M, het meeting-en eventcenter van het stadion. Naast restaurant ‘Resto Martinique’, beschikt het nog over een multifunctionele eventruimte en maar liefst 14 skyboxen. De ruimtes zullen het decor vormen voor het moorddiner.

Managing partner en verantwoordelijke teambuildings Johnny Machiels van Event Masters: “We zijn er zeker van dat dit concept een lang leven beschoren is, zowel voor voetbalfans, als niet-voetbalfans. Het is een toegankelijk en creatief concept dat tegen het decor van een voetbalstadion gewoonweg een unieke belevenis is.”

Deze lancering is de start van een mooie samenwerking tussen alle partijen. Op termijn zal Event Masters vaker samenwerken met de voetbaltempel KV Mechelen en de mogelijkheden die het stadion biedt optimaal benutten. En bovendien is er ook sprake om de voetbalmoorden uit te breiden naar andere stadia. Toekomst verzekerd voor dit stadionconcept.

Meer info vind je hier. 

Schermafbeelding 2018-02-09 om 15.16.03.png

Event Masters gaat moorden

Na bijna 30 jaar onafgebroken moorden en duizenden slachtoffers later, besloot eigenaar Luk Matthijs om de fakkel van zijn bedrijf Murder Inc. door te geven aan Event Masters. Murder Inc. is dé referentie op vlak van moorddiners. 

Het goede nieuws is dat Event Masters er alles aan doet om de service, de medewerkers en het DNA van Murder Inc. te behouden. Je kan dus op beide oren slapen, terwijl wij je moorddiner verzorgen.

Ook onze ludieke diner animaties blijven behouden.  Dankzij de samenwerking met Event Masters kunnen we er zelfs nog een aantal extra aanbieden.  Neem gerust eens een kijkje op www.eventmasters.be

Luk Matthijs, de oprichter van Murder Inc, mag je gerust de pionier van de moorddiners noemen. Al sinds 1989 startte hij met deze diners en met meer dan 25 formats is hij tot op vandaag de referentie. Jarenlang organiseerde hij met een team van acteurs de meeste van de events in hun eigen Sint-Jansbergklooster in Zelem, Limburg. Ondanks het feit dat Murder Inc. één van de oudste eventbureaus in België is, kan je de concepten niet als oubollig of achterhaald omschrijven.

De scenario’s blijven van alle tijden en voor iedereen.  Lees hier de feedback van onze klanten.

Wil je zelf één van onze evenementen organiseren als bedrijf of als locatie? Contacteer ons via tel of mail: +32 3 860 60 92
info@murderinc.be