Ontdek Villa Zwartgoud!

Murder Inc. heeft er een nieuw format bij. Eentje op een toplocatie. Jij en je gezelschap zullen namelijk arriveren op de parking van de prachtige Villa Zwartgoud in Heusden-Zolder. Het interactieve theaterstuk heeft zijn naam dus zeker niet gestolen.

Dit prachtige gebouw in Art Deco stijl werd gebouwd in 1924 en bewoond door diverse adellijke en industriële families die aan het roer stonden van de Kempische Steenkoolmijnen. De Art Deco villa met ruime tuin vormt vandaag het unieke kader van een besloten huiskamerrestaurant dat u exclusief kan huren voor uw privéfeesten of businessmeetings.

Het meeslepende verhaal begint wanneer een verwarde butler de deur opent van Villa Zwartgoud. Ben je wel zeker dat je uitgenodigd was op deze dag? De heer des huizes blijkt een excentriek figuur te zijn, die je gasten uiteindelijk dan toch wil ontvangen. Tijdens het diner wordt u door de verschillende kamers van het huis geleid, want na een aperitiefje in de hal, schuif je aan voor een eerste gerecht in de slaapkamer. De slaapkamer?

Ondertussen houdt de heer des huizes niet op met zijn verhalen over zijn mysterieuze familiegeschiedenis. Maar is deze niet een beetje teveel doorspekt met eigen dichterlijke vrijheid? Doet de butler niet een beetje teveel zijn best om kleine feitjes in de doofpot te houden? Wie is de lieve kleine Eugène? En wat is het geheim van de pauw?

Als muren konden spreken...

Meer info vind je hier.

Interesse in dit gloednieuwe format? Contacteer ons via info@murderinc.be.

 
1123 Villa-116.jpg