Schrijf je samen met vrienden/familie/collega's in voor Villa Zwartgoud!

Altijd al eens willen deelnemen aan format van Murder Inc? Grijp dan nu je kans en schrijf je voor het schitterende "Welkom op Villa Zwartgoud" ! Op een toplocatie! Jij en je gezelschap zullen namelijk uitgenodigd worden op de prachtige Villa Zwartgoud in Heusden-Zolder. Het interactieve theaterstuk heeft zijn naam dus zeker niet gestolen.

Het meeslepende verhaal begint wanneer een verwarde butler de deur opent van Villa Zwartgoud. Ben je wel zeker dat je uitgenodigd was op deze dag?

De heer des huizes blijkt een excentriek figuur te zijn, die je gasten uiteindelijk dan toch wil ontvangen. Tijdens het diner wordt u door de verschillende kamers van de villa geleid, want na een aperitiefje in de hal, schuif je aan voor een eerste gerecht in de slaapkamer. Ja, de slaapkamer. 

Ondertussen komen er steeds meer geheimzinnige elementen boven water. Jij en je gezelschap willen koste wat het kost te weten komen wat er aan de hand is...

WhatsApp Image 2019-05-22 at 09.11.08 (1).jpeg

DATUM: VRIJDAG 8 NOVEMBER &
                ZATERDAG 9 NOVEMBER

START: 19u

LOCATIE: VILLA ZWARTGOUD 

Neerjouten 11,

3550 Heusden-Zolder                        

PRIJS: €95 pp
(inclusief: schitterend verhaal door drie professionele acteurs op een toplocatie in combinatie met een aperitiefje, vijf-gangen diner met dranken inbegrepen).

Inschrijven via info@murderinc.be