Moorddiner kasteel

Welkom op Château Mont Saint Jean

Een exclusief adellijk diner met een luguber tintje en een schitterende, onverwachte plot.

Je gezelschap arriveert tijdig op de parking van het indrukwekkend Château, zoals de uitnodiging het vroeg:

“Wij, Jean-Paul de Bellancourt de Zeelhem, tesamen met mijn hofhouding, hebben de eer en het genoegen U, als select gezelschap, te inviteren op mijn riant landgoed voor een adellijk diner. Uw stiptheid zal ten zeerste op prijs gesteld worden.”

Een verwarde butler opent de deur…Hij weet niets van een feestje. Ben je wel zeker dat je uitgenodigd was op deze dag?

Graaf de Bellancourt blijkt een excentriek figuur te zijn, die uw gasten uiteindelijk dan toch wil ontvangen in zijn prachtig kasteel.

Na een aperitiefje schuif je aan voor een eerste gerecht van een heerlijk vijf-gangen diner. Elke gerecht wordt eigenaardig genoeg geserveerd in een andere ruimte van het Château. De Graaf vertelt intussen een eigenzinnige versie van zijn mysterieuze familiegeschiedenis.

Maar is deze niet een beetje teveel doorspekt met dichterlijke vrijheid? Doet de butler niet een beetje teveel zijn best om kleine feitjes in de doofpot te houden?

En vooral: waarom mag de lieve kleine Armand de gasten niet aanspreken?

Als muren konden spreken …

Hoe gaan we te werk

We gieten onze moordverhalen in de vorm van een format: een vast scenario dat volledig op punt staat, uitgevoerd door professionele acteurs die het scenario door en door kennen, van A tot Z begeleid door een volleerd regisseur. Op die manier kunnen we elke format op bijna elke locatie organiseren; in zowel het Nederlands, Frans als Engels; indien gewenst zelfs morgen.

Moorddiner kasteel

Moorddiner kasteel
moordspel kasteel
moorddiner limburg
moorddiner kasteel limburg

Een exclusief diner met een luguber tintje en een schitterende, onverwachte plot … U leert een stukje kennen van de boeiende geschiedenis van het kasteel, alsook van het wedervaren van zijn bewoners.

Meer Moorddiners!

Moorddiner kasteel

Moorddiner

Murder Event

Moorddiner

Murder she wrote

Moorddiner

Cluedo