Moorddiner Leuven

Moorddiner leuven

Murder She Wrote

Exclusieve boekvoorstelling met een bloederig randje …

Angela Moortgat, de bekende detectiveschrijfster, heeft U uitgenodigd op de exclusieve voorstelling van haar nieuwe boek “Murder Inc.” U zal persoonlijk door de charmante schrijfster worden ontvangen en vergast worden op een heerlijk diner.

Al tijdens het aperitief leert U samen met uw gasten een aantal andere aanwezige figuren kennen. Dirk Van Severen, de zelfzekere uitgever van Angela zal zeker zijn zegje wel doen. Ook de spirituele Ewoud Selderslaghs is aanwezig, vreemd genoeg de echtgenoot van de klassevolle schrijfster. En zelfs de niet uitgenodigde Valérie Slegers, “die hard” fan van Angela komt opduiken. Een bont allegaartje …

De schrijfster is nog maar net begonnen aan de voorstelling van haar boek als plots inspecteur Jean Villard binnenvalt. Hij legt de voorstelling stil. Er is een moord gebeurd! En iedereen aanwezig is verdacht! Niemand mag de zaal verlaten …

U zit plots midden in een moordonderzoek en probeert mee de dader van deze vreselijke moord te ontmaskeren. Bent u zeker dat uw collega’s geen schuld treft?

Door een onverwachte plotwending blijkt niets wat het lijkt…blijkbaar kan u echt niemand vertrouwen.

Wie is de dader? En waarom?

Om dit te weten te komen zal je aanwezig moeten zijn op de voorstelling van het nieuwe boek van Angela Moortgat!

Hoe gaan we te werk

We gieten onze moordverhalen in de vorm van een format: een vast scenario dat volledig op punt staat, uitgevoerd door professionele acteurs die het scenario door en door kennen, van A tot Z begeleid door een volleerd regisseur. Op die manier kunnen we elke format op bijna elke locatie organiseren; in zowel het Nederlands, Frans als Engels; indien gewenst zelfs morgen.

Moorddiner Leuven

Moorddiner Leuven
Moorddiner Vlaams Brabant
Moorddinner Tielt Winge
Moordspel Leuven - Tielt Winge

Samenwerken naar een doel (wie heeft het gedaan?) zorgt voor natuurlijke groepsontwikkeling en netwerking bij gasten die mekaar niet zo goed kennen.

Meer Moorddiners!

Moorddiner Leuven

Moorddiner

Murder Event

Moorddiner

Cluedo

Moorddiner

Château Mont St Jean