Moorddiner Limburg

Welkom op Villa Zwartgoud

Een exclusief diner met een luguber randje, in een wondermooie directeurswoning van de Limburgse mijn.

Je gezelschap arriveert op de parking van de prachtige Villa Zwartgoud, zoals de uitnodiging het vroeg: “Ik, Maurice Lycops, tesamen met mijn hofhouding, heb de eer en het genoegen U, als select gezelschap, te inviteren op mijn prachtige Art-Deco Villa Zwartgoud. Uw stiptheid zal ten zeerste op prijs gesteld worden.

Een verwarde butler opent de deur. Hij weet niets van een feestje. Ben je wel zeker dat je uitgenodigd was op deze dag?

Mijnheer Lycops blijkt een excentriek figuur te zijn, die je gasten uiteindelijk dan toch wil ontvangen. Na een aperitiefje in de hal, schuif je aan voor een eerste gerecht in de slaapkamer. De slaapkamer? Inderdaad! Waarna je gezelschap doorheen de villa wordt geleid voor de volgende gangen van een heerlijk menu.

Mijnheer Lycops vertelt intussen een eigenzinnige versie van zijn mysterieuze familiegeschiedenis. Maar is deze niet een beetje teveel doorspekt met eigen dichterlijke vrijheid? Doet de butler niet een beetje teveel zijn best om kleine feitjes in de doofpot te houden? Wie is de lieve kleine Eugène? En wat is het geheim van de pauw?

Als muren konden spreken …

Hoe gaan we te werk

We gieten onze moordverhalen in de vorm van een format: een vast scenario dat volledig op punt staat, uitgevoerd door professionele acteurs die het scenario door en door kennen, van A tot Z begeleid door een volleerd regisseur. Op die manier kunnen we elke format op bijna elke locatie organiseren; in zowel het Nederlands, Frans als Engels; indien gewenst zelfs morgen.

Moorddiner Limburg

moorddiner limburg
moordspel limburg
moorddiner vlaams brabant
moordspel leuven

Sociale teambuilding waarbij u in een ongedwongen sfeer uw collega’s nog beter leert kennen.

Meer Moorddiners!

Moorddiner Limburg

Moorddiner

Murder she wrote

Moorddiner

Cluedo

Moorddiner

Château Mont St Jean