Dial M for Murder

Matthijs Luk schreef reeds in 1989 zijn eerste moorddiner en was daarmee een pionier in Europa. Interactief improvisatietheater als teambuilding, waarbij acteurs een verhaal spelen tussen de gasten, was ongekend.

In 2001 vervoegt Caroline Daems het team en zo ontstaat een uniek creatief duo, dat van Murder Inc een vaste waarde maakt in de eventsector . Murder Event®, Murder She Wrote®, Den Boks®, The Maffia®, Jacht op Dracula®, …. tijdloze formats die tot op vandaag een groot succes kennen.

Doet de naam Murder Inc. niet meteen een belletje rinkelen? Dat kan! Misschien ken je ons nog als Sint-Jansberg Animatie? Het Sint-Jansbergklooster te Zelem was 20 jaar het gedroomde vaste decor voor de moorddiners.

Enkele jaren geleden hingen we ons pistool even aan de haak en legden we ons toe op andere zakelijke opportuniteiten. Maar anno 2022 zijn we helemaal klaar om het pistool opnieuw op te nemen!

Murder Inc. 2.0 dus, met nog steeds een gevarieerd aanbod unieke moordverhalen, met meer dan 30 jaar ervaring, met een grote dosis enthousiasme en creativiteit, voor nog meer tevreden klanten!

murder inc. Dial m for murder

U plant een teambuilding met uw bedrijf en wil graag meer informatie?

Murder Inc.
Dial M for Murder