Teambuilding activiteiten

Cluedo

Cluedo, het wereldberoemde detectivespel van Hasbro, mag in exclusiviteit door ons live worden gebracht.

U wordt voor een teambuilding activiteit uitgenodigd door Dr. Swart, een sociale en welgestelde dokter. Eenmaal aangekomen op zijn domein blijkt echter dat de dag er heel anders zal uitzien …

Dr. Swart werd die morgen vermoord! Hij werd dood aangetroffen in de koffer van zijn auto.
U wordt door inspecteur De Bruin voorgesteld aan de “vrienden” van Dr Swart die deze morgen reeds op het domein aanwezig waren. En al snel volgen de eerste vragen …

Wat deed Kolonel Van Geelen die morgen eigenlijk in de eetkamer? Waarom heeft Mevrouw Blaauw van Draet het dodelijke wolfskers gekocht? Waar haalt mevrouw de Wit al haar geld? Wie is de mooie Rosa Roodhart? Wat deed professor Pimpel met een Engelse sleutel? En waarom zit Dominee Groenewoud altijd in de wijnkelder?

Wie zijn deze eigenaardige gasten met namen die klinken als een verfdoos van een kind?

Aan u om het mysterie op te lossen!

Hoe gaan we te werk

We gieten onze moordverhalen in de vorm van een format: een vast scenario dat volledig op punt staat, uitgevoerd door professionele acteurs die het scenario door en door kennen, van A tot Z begeleid door een volleerd regisseur. Op die manier kunnen we elke format op bijna elke locatie organiseren; in zowel het Nederlands, Frans als Engels; indien gewenst zelfs morgen.

teambuilding activiteiten

teambuilding activiteiten
teambuilding ideeën
teambuilding activiteiten
teambuilding ideeên

Cluedo, het wereldberoemde detectivespel wordt door ons live gebracht. Wie is de moordenaar, welk wapen heeft hij gebruikt en waar gebeurde deze vreselijke misdaad? Een teambuilding activiteit met smaak.

Meer Moorddiners!

teambuilding activiteit

Moorddiner

Murder Event

Moorddiner

Murder she wrote

Moorddiner

Château Mont St Jean