Teambuilding Moorddiner

Murder Event

Heb je zin om voor één avond Hercule Poirot te zijn en het enige echte, originele moorddiner “Murder Event” van Murder Inc. mee te maken?

Stel U voor …

De heer Sylvain De Vocht, een rijke gierigaard, werd vermoord. Vreemd genoeg had hij tijdens zijn laatste dagen reeds het vermoeden dat hij zou vermoord worden. Excentriek als hij was, verbindt hij daarom zijn erfenis aan een wedstrijd… enkel degene die zijn moordenaar vindt krijgt zijn ganse fortuin!

Iedereen die baat heeft bij de opening en lezing van dit eigenaardige testament, wordt door zijn notaris uitgenodigd. Naast uw gasten blijken ook de wettelijke erfgenamen van Sylvain de Vocht aanwezig te zijn. U maakt kennis met zijn toch wel ouderwetse huishoudster, zijn ietwat louche zakenpartner met zijn echtgenote, zijn neef (of liever nicht…), …

Tijdens de loop van het diner krijgen de gasten beetje bij beetje een duidelijker beeld van de onderlinge relaties in deze bizarre familie. De erfgenamen leggen met veel overtuiging hun alibi op tafel en proberen vooral de andere erfgenamen in een slecht daglicht te plaatsen.

U ondervraagt, U observeert, U waant zich een echte Hercule Poirot!

Tot plots … een tweede moord gebeurt …

Wie is de moordenaar? En waarom? Daarvoor zal u moeten aanwezig zijn bij de opening van het testament.

Hoe gaan we te werk

We gieten onze moordverhalen in de vorm van een format: een vast scenario dat volledig op punt staat, uitgevoerd door professionele acteurs die het scenario door en door kennen, van A tot Z begeleid door een volleerd regisseur. Op die manier kunnen we elke format op bijna elke locatie organiseren; in zowel het Nederlands, Frans als Engels; indien gewenst zelfs morgen.

Teambuilding Moorddiner

Teambuilding Moorddiner
Moordspel
Moorddiner op locatie
Culinaire teambuilding

Een meeslepend interactief theaterstuk, op een wondermooie locatie, in combinatie met een exclusief diner: een unieke ervaring waar je gasten nog lang over zullen navertellen. Ook als moorddiner op locatie.

Meer Moorddiners!

Teambuilding Moorddiner

Moorddiner

Murder she wrote

Moorddiner

Cluedo

Moorddiner

Château Mont St Jean