murder.png
Comparex_UnlockTheMystery-243.jpg
Comparex_UnlockTheMystery-257.jpg

Murder Event particulier

Beleef ons Murder Event®
met vrienden of familie.

Lees meer

Murder Event®-Moorddiner

Heb je zin om voor één avond Hercule Poirot te zijn en het enige echte en originele moorddiner “Murder Event”® mee te maken?

Stel U voor…

De heer Sylvain De Vocht, een rijke gierigaard, werd vermoord. Zijn goede vriend notaris de Pelsmaecker nodigt u uit op de opening van zijn testament. Eigenaardig genoeg een sprekend testament.

Je wordt genodigd voor een etentje en maakt kennis met onder andere de ouderwetse huishoudster van Sylvain, zijn ietwat louche zakenpartner met zijn echtgenote, zijn excentrieke neef en zelfs zijn beroemde nicht. Geraffineerde keuken, uitstekend gezelschap, prachtig kader. Je geniet met volle teugen. Tot plots... opnieuw een moord!

De dader bevindt zich onder de gasten. Je wordt meegesleept in het onderzoek naar deze ingewikkelde misdaden. Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe? 

U ondervraagt, U observeert, U waant zich een echte Hercule Poirot! 

Wil u te weten komen wie de moordenaar is van Sylvain de Voght? Daarvoor zal u moeten aanwezig zijn bij de opening van het testament!

Reeds in 1990 creëerde MurderInc dit meeslepende Murder Event®, een tijdloos format dat tot op de dag van vandaag een groot succes kent.

Opgelet: het Murder Event® is een goed beschermd product.  Dit moorddiner is wel vaker gekopieerd, maar de Murder Inc versie blijft het enige echte. 

Wil je een Murder Event® organiseren?

Contacteer ons!

info@murderinc.be of bel 03/860 60 92